За мен

Казвам се Галин Кръстев. Роден съм в София. Щастливо женен с две вече пораснали деца. По фотографията се запалих още от ранна детска възраст. Първият ми фотоапарат беше Смяна Символ (като на повечето по онова време). После получих като подарък един Bairrette, който пазя и до днес.

През годините съм се занимавал с много и различни дейности, но фотографията винаги е била част от живота ми. Но…в момента, в който за пръв път хванах в ръцете си SLR, разбрах, че това е не само хоби. Че това е професията, в която бих искал да се развивам. И постепенно го направих.

В момента снимам с най-съвременна цифрова техника. Обичам репортажната фотография и естествената светлина. Използвам светкавица само, когато е наложително и в студиото естествено (няма как). Допадат ми уловените моменти, не очаквайте от мен нагласени и режисирани кадри, въпреки, че се налага да има и такива, но те няма да преобладават.

Имам и един недостатък. Искам всички снимки да са шедьоври, а това е невъзможно. Но аз продължавам да работя в тази посока и се старая с всяка следваща фотосесия да покрия все по-голяма част от високите изисквания, които сам аз съм си поставил. Надявам се, че успявам. Виждам го в очите и реакциите на хората, колко са щастливи, когато разглеждат готовите снимки.

Ще направя всичко необходимо, за да зарадвам и Вас!